Vind uw oppas online!
HoofdschermHoe werkt Zoekoppas.be?Vragen over Zoekoppas.beLinks naar interessante websitesHelp uw vrienden ook aan een oppas !Neem contact met ons op

PERSBERICHT


Rotterdam, vrijdag 7 april 2006

Zoekoppas.be, uw oppas zó geregeld.

Kinderen, die kan je niet zo maar alleen laten. Maar al uw vrienden zijn druk en hebben al plannen voor het eind van de week en de buren zijn vaak niet thuis. Wie zou u kunnen vragen als oppasser als u een afspraak heeft? Een oppas moet natuurlijk iemand zijn die u kunt vertrouwen. Een spontaan en vrolijk iemand die uw kinderen in toom kan houden. Het is handig als die persoon bij u uit de buurt komt, maar hoe vindt u die zo snel? Gelukkig geeft het internet hiervoor een passend antwoord; www.zoekoppas.be! Dé site die oppassers en ouders bij elkaar brengt!

Wat is er nu gemakkelijker dan van achter uw p.c. op zoek te gaan naar een oppas bij u in de buurt? Op dit moment staan er al ruim 11.500 oppassers geregistreerd op www.zoekoppas.be die online hun diensten aanbieden, voor ouders die op zoek zijn naar een oppas bij hen in de buurt. Dagelijks melden vele oppassers zich bij ons aan. Momenteel zijn zij de meest complete oppaswebsite van Nederland!

Hoe werkt het?
Het concept is simpel. Tegen een kleine vergoeding heeft u de mogelijkheid om gedurende 8 weken via de website op zoek te gaan naar een oppas in de buurt. Daarnaast kunt u een advertentie plaatsen om zo uw vacature extra onder de aandacht te brengen van de relevante oppassers binnen de regio. Op deze manier brengt Zoekoppas.be oppassers en ouders online bij elkaar. Snel, gemakkelijk en simpel. U ontvangt alle nieuwe oppassers uit uw regio automatisch in uw mailbox! U kunt vervolgens zelf contact opnemen met de door u geselecteerde oppassers die zich bij Zoekoppas.be hebben ingeschreven.

Het Succes
Het succes van deze digitale zoekmethode naar een oppas, is vooral te danken aan het feit dat het zoeken op deze manier snel en gemakkelijk is. “Maar het grote aanbod en de snelle relevante selectie van oppassers, spelen ook een grote rol”, zegt Caroline van der Horst van Zoekoppas.be.


Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Caroline van der Horst.

www.zoekoppas.be
Electroweg 11-J
3051NB Rotterdam
Fax: 084-7237078
info@zoekoppas.be