Vind uw oppas online!
HoofdschermHoe werkt Zoekoppas.be?Vragen over Zoekoppas.beLinks naar interessante websitesHelp uw vrienden ook aan een oppas !Neem contact met ons op

PERSBERICHT

Rotterdam, donderdag 2 maart 2006

Ook het vinden van een oppas doet u gewoon via het Internet!

Veel ouders hebben moeite bij het vinden van een geschikte oppas voor hun kind.
De website Zoekoppas.be maakt het mogelijk om online op zoek te gaan naar een oppas uit de regio. Ouders reageren erg enthousiast op het nieuwe initiatief. Deze week heeft de 10.000e oppasser zich ingeschreven! De oppassers bieden online hun diensten aan voor ouders die op zoek zijn naar een oppas uit de regio.

De werking
Het werking is simpel. Tegen een kleine vergoeding hebben de ouders de mogelijkheid om via de website op zoek te gaan naar een oppas in de buurt. Daarnaast kan er een advertentie geplaatst worden, waardoor de vacature extra onder de aandacht gebracht wordt van de relevante oppassers. Op deze manier brengt Zoekoppas.be oppassers en ouders online bij elkaar.

Het succes
Het werking van deze digitale zoekmethode naar een oppas, is vooral te danken aan het feit dat het zoeken op deze manier snel en gemakkelijk is. “Maar het grote aanbod en de snelle relevante selectie van oppassers, spelen ook een grote rol”, zegt Jan Willem Kruithof van Zoekoppas.be.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jan-Willem Kruithof.

www.zoekoppas.be
Electroweg 11-J
3051NB Rotterdam
Fax: 084-7237078
info@zoekoppas.be